Σταματήστε το περιβαλλοντικό έγκλημα στο Ληθαίο ποταμό

Σταματήστε το περιβαλλοντικό έγκλημα στο Ληθαίο ποταμό

 

Το Σωματείο «ΡΟΗ – Πολίτες υπέρ των ρεμάτων» προς τους Τρικαλινούς πολίτες για την συντελούμενη περιβαλλοντική καταστροφή στα ποτάμια τους.

Μετά τις ενέργειες της προηγούμενης εβδομάδος και την λήψη κάποιων εγγράφων που αιτηθήκαμε (και χορηγήθηκαν άμεσα και το αναγνωρίζουμε) από τον Δήμο Τρικκαίων, ενημερώνουμε πως από την επισταμένη μελέτη τους ανακύπτουν πλείστα όσα ζητήματα προς διερεύνηση.

Θα αιτηθούμε αύριο τη χορήγηση και επιπλέον εγγράφων και αμέσως μετά τη χορήγηση τους θα κινηθούμε όπως δει κατά παντός υπευθύνου.

Επιθυμούμε να ενημερώσουμε τους Τρικαλινούς πολίτες ότι δεν είμαστε αντίθετοι στον καθαρισμό εν γένει, αλλά είμαστε κάθετα και κατηγορηματικά αντίθετοι στον «καθαρισμό» με τον τρόπο που διενεργείται ενάντια σε κάθε σύγχρονη επιστημονική μελέτη και άποψη, ενάντια στις ευρωπαϊκές Οδηγίες  και με σπατάλη δημοτικών πόρων δηλ. χρήματα των φορολογουμένων πολιτών.

Απευθύνουμε έκκληση στον Δήμο Τρικκαίων και σε κάθε δημοτικό σύμβουλο μεμονωμένα της συμπολίτευσης ή της αντιπολίτευσης να σταματήσουν με όποιο τρόπο μπορούν το συντελούμενο περιβαλλοντικό έγκλημα και την καταστροφή. Δεν μας ενδιαφέρει τίποτε άλλο παρά μόνο η νομιμότητα και η επιστημονική τεκμηρίωση. Τα αισθητήρια όργανα μας είναι οι ευαισθητοποιημένοι πολίτες και μόνο, πέρα από πολιτικές και παραταξιακές σκοπιμότητες. Θα πρέπει το θέμα να επανασυζητηθεί στο δημοτικό συμβούλιο.

 

 

Είδος Καταχώρησης
Submitted by radmin on